
Encyclopedia of Life · EOL (see source)
Species
Vulnerable榿木亞馬遜鸚鵡(Amazona tucumana),又名榿木亞馬遜鸚哥,是分佈在阿根廷及玻利維亞的鸚鵡。牠們棲息在亞熱帶或熱帶潮濕低地森林及山區。牠們失去棲息地。
via IUCN
Wikidata facts
Show 11 more facts
- taxon rank
- species
- IUCN conservation status
- Vulnerable
- taxon name
- Amazona tucumana
- Commons category
- Amazona tucumana
- taxon common name
- papagaio-tucumano
- litter size
- 4
- egg incubation period
- 28
- CITES Appendix
- Appendix I of CITES
- diel cycle
- diurnality
- short name
- A. tucumana
- taxon range
- South America
via Wikidata · CC0